Gastenverblijf in BoHo, het andere Antwerpen

 
Het gastenverblijf
Gastenverblijf GoedenDag – GoedeNacht ligt op de eerste verdieping in een herenhuis aan de Goedendagstraat in Antwerpen – Borgerhout in een rustige woonstraat. Het gastenverblijf bestaat uit een royale slaap/zitkamer (24 m2) een ruime werkkamer/dressingroom (18 m2) en een sfeervolle badkamer (9 m2). Slaapkamer, werkkamer/dressing en badkamer zijn royaal van opzet en sfeervol ingericht met verrassende elementen.
 
De kamers
In de slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden (of een tweepersoonsbed) voor je klaar om heerlijk te slapen en zoet te dromen. De werkkamer is ideaal om je kleren en bagage op te slaan, je laptop op te starten en gebruik te maken van gratis WiFi. Natuurlijk kun je lekker ontspannen baden in je eigen badkamer. Ruimte in overvloed en dat alles helemaal voor jou!
 
Ligging
GoedenDag – GoedeNacht is de ideale uitvalsbasis om BoHo (BorgerHout), het andere Antwerpen te verkennen. Verfrissend, nieuw en net even anders! En natuurlijk ook nog dicht bij het centrum. De wijk BoHo (BorgerHout) bruist en leeft: hip, jong en trendy en met onder andere zijn mediterrane sferen in alle opzichten waard om te beleven. BoHo heeft veel, zo niet alles: de cultuur van de Roma, Rataplan en beeldentuin/museum Middelheim, de evenementen in het Sportpaleis; de natuur rondom openluchttheater Rivierenhof, Park Spoor Noord of Spoor Oost. Eten, lunchen, ontbijten of drinken kun je er in overvloed: van typisch Vlaams tot en met de internationale keuken. En dat alles op loopafstand.
 
Bereikbaarheid
Gastenverblijf GoedenDag – GoedeNacht is uitstekend bereikbaar: Per auto maar ook per openbaar vervoer (bus en trein). Parkeren kan gewoon op straat en kost 5 Euro per dag. De meest nabijgelegen bushalte ligt een straat verder en het centraal station is op een kleine 2 km afstand en bedraagt 25 minuten lopen. Met de fiets gaat het net wat sneller. Daarom zijn permanent twee fietsen voor je beschikbaar. Om via het schitterend fietsroutenetwerk Antwerpen en omgeving te verkennen. En voor wie van ver komt: De internationale luchthaven van Antwerpen ligt bij wijze van spreken om de hoek…
 
Bekijk alle foto’s hier. Voor verhuur neem contact met ons op.