Workshop

 

Workshop Kleur in je interieur.

Wat is kleur/hoe ervaren mensen kleur/toepassing van kleur in je huis/ wat zijn goede en minder goede kleurcombinaties. Een goede balans tussen theorie en praktijk. Neem je eigen plattegrond mee. Je gaat ook zelf aan de slag met je eigen huis.

 

 

Workshop (kunst)Licht in je interieur.

Zonder licht is er geen kleur/ wat is licht/ hoe speel je met licht in je huis/ hoe combineer je dit het beste met je kleurtoepassingen/ welke lichtbronnen en armaturen zijn er geschikt voor je huis.

Neem je eigen plattegrond mee. Je maakt een aanzet voor je eigen lichtplan.

 

Workshop  Sfeer/Stijl/ Vorm en Lijn in je interieur.

Combinatie workshop. Hoe bepaal je sfeer en stijl in je woning/ welke stijlkenmerken zijn er/ waar moet je opletten en hoe pas je deze sfeer en stijlkenmerken toe in je woning. We maken gebruik van kwaliteits- interieurtijdschriften en interieurboeken.

Het middagprogramma richt zich op het bepalen van de vormen en lijnen in je huis. Hoe kun binnen een kader je meubels het beste en mooiste plaatsen. Een goede balans tussen theorie en praktijk.

 

Workshop INTERIEUR MOODBOARDS vormgeven en maken.

Het is niet eenvoudig om voor jezelf en anderen  te duiden wat je zou wensen m.b.t. de inrichting en ideeën in je huis. Het maken van een Sfeer/moodboard geeft je een praktische handigheid  om d.m.v. beeld en fotomateriaal te vertellen wat je ideeën en wensen zijn. Zonder veel woorden maar met beeldmateriaal/beeldentaal maak je andere vertrouwd met je wensen en verwachtingen. TIP: Ook handig om toe te passen op de werkvloer als creatief middel om goed/helder en duidelijk te “communiceren”.

 

Alle workshops zijn: inclusief lichte lunch, koffie/thee/water/verse jus/fruit en versnaperingen en een naslagwerk van de workshop. All-in prijs: 125,00.

 

TIP: een interieuradvies aan huis of een interieur- cadeaubon voor vrienden of collega’s.