Eigenwijze interieur-producten

Blankets Saudade
– 100% Wol
– 100% Portugal
– 100% Eigenwijze Interieurs
Soms leveren onverwachte ontmoetingen de grootste verrassingen op. Op zoek naar originele en authentieke interieur-accessoires liep ik in Portugal min of meer bij toeval de twee zusjes Maria en Ana tegen het lijf. Zij hadden het textielbedrijf van hun ouders overgenomen en met drie Italiaanse weefmachines maken ze kwaliteitsproducten voor de Portugese markt.

Toen ik de beide zusjes ontmoette was er meteen een klik en zag ik meteen mogelijkheden om mijn eigen ontwerpen in eigen kleurstellingen door hun te laten maken. Met veel enthousiasme en liefde gingen Maria en Ana aan het werk.

Het resultaat: een unieke collectie Blankets Saudade, bestaande uit 100% zuiver wol, van 100% Portugees schaap en in vier 100% Eigenwijze kleurschakeringen: de collectie Saudade Azul , collectie Saudade Violeta, collectie Saudade Verde en de nieuwste: Saudade Brick. De afmetingen van de blankets zijn 145 cm x 210 cm. (large) en een kleiner broertje 130 cm x 170cm (medium). Geen massaproduct maar een oplage die gelimiteerd is.

De blankets zijn ideaal als extra decoratie op bank, bed of stoel of als heerlijk warme omslagdoek tijdens kille zomeravonden buiten op het terras of bij de barbecue. En natuurlijk ook uitermate geschikt als extra aanvullende “verwarming” binnen.

Mocht je jezelf, je vriend of vriendin, familieleden, willen verrassen met dit exclusief kado: de blankets worden verzonden in een passende cadeauverpakking.

Als je interesse hebt, laat het me weten of kom persoonlijk kijken en
voelen in mijn interieur-atelier,’t Doeves, in Lemiers. Neem contact met ons op.